Home Lansări de carte Lansarea volumului UGTM la Bookfest Timișoara

Lansarea volumului UGTM la Bookfest Timișoara

by Sindicatul 9
2023.03.31 - lansare UGTM Bookfest Timisoara

În perioada 30 martie – 2 aprilie 2023 a avut loc la Timișoara, Centrul Regional de Afaceri CRAFT, a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara. La două din evenimentele salonului au fost prezenți și membri ai clubului Sindicatul 9. Primul eveniment a avut loc pe 31 aprilie 2023 și a constat în (re)lansarea volumului de proză scurtă UNDERGOUND TM, îngrijit de către Cristian Vicol.

Au participat Cristian Vicol, Daniel Timariu și Lucian-Vasile Szabo.

2023.03.31 - lansare UGTM Bookfest Timisoara

Descriere:

Ca într‑un multivers, orice oraș are multiple identități care uneori se suprapun, dar, de cele mai multe ori, se manifestă concentric, din centru către periferie, fiecare cu specificul ei. În general, e o frescă în degrade, dar în sens invers, a cărei culoare crește în intensitate cu cât ne îndepărtăm de nucleu. Inima, cred eu, se află mai degrabă la periferie, la marginea sa geografică, socială, și culturală, partea care nu se vede în poze, în spoturile publicitare, în discursurile celor care laudă și rememorează istoria, tradiția și eroii orașului. Din ce în ce mai puțin.

Atmosfera a fost grozavă.

Al doilea eveniment a constat din lansarea site-ului warstreetjournal.eu și a avut loc în ultima zi a salonului de carte. Cristian Vicol participă la acest proiect în calitatea sa de jurnalist.

warstreetjournal.eu

warstreetjournal.eu

 

War Street Journal este un proiect media, unic în felul lui, dedicat ucrainenilor fugiți din calea războiului. Ne-am strâns o mână de oameni pentru a vă spune, în trei limbi, experiențele trăite de vecinii noștri în România. Și poveștile acestui popor fascinant.

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy