Home Întâlniri „Back2Back” – întâlnirea clubului Sindicatul 9 din 18 decembrie

„Back2Back” – întâlnirea clubului Sindicatul 9 din 18 decembrie

by Sindicatul 9

🥳Sindicatul 9 sărbătorește 1 an de la înființare!

🥶Cândva în decembrie anul trecut, ne întâlneam, (noi, membrii S9) la centrul DMC (din Timișoara) și puneam bazele unui nou club de literatură și arte SFF. Între timp am crescut și am devenit parteneri ai The Galactic Imaginarium Film Festival, avem o revistă – Revista SFF Planu’ 9, suntem cofondatori la Revista Online Galaxia 42, o parte din membri au prezentări săptămânale pe canalul de Discord al lui Cristian Presura (mulțumim Alexandru Lamba), prin eforturile lui Darius Hupov o parte din autorii din club au publicat în străinătate (Serbia și India) și organizăm întâlniri bilunare (aproximativ), unele internaționale, altele în parteneriat cu cenacluri din țară (Antares, Prospect Art), unde invităm fani, scriitori și profesioniști într-ale SFF-ului, dar nu de oricare, ci de felul ăla – și prea-prea, dar și foarte-foarte, adică mai pop-culture, mai pulp-fiction – cosplay, LARP, boardgames, jocuri video, miniaturi etc.

🤘Suntem: Daniel Timariu, Cristian Vicol, Alexandru Maniu, Darius Hupov, Daria Hupov, Simona Hupov, Marius Gordan, Sergiu Sebastian, Karina Gehl, Martin Bartalis, Cătălina Fometici.

🦸‍♂️Vinerea asta vom sărbători oarecum simetric (anul trecut, deci la prima ședință, a citit Cristian Vicol un text) cu o lectură a doi scriitori, membri ai clubului: Daniel Timariu (al cărui text a fost ilustrat mai jos ⬇️) & Cristian Vicol. Cei doi sunt și autorii antologiilor SFF românești trimise anual la Worldcon și Eurocon.

🚀Noi zicem că a fost un an fain pentru SF (mai ales că ne-am mutat pe Zoom, unde am fost mai aproape de voi) așa că haideți cu noi în 18 decembrie, de la ora 19.30, să sărbătorim împreună.

🦾O să fie super!

💂‍♀️ID-ul și parola se obțin de la organizatori!

#sindicatul9

Related Videos

1 comment

Boris V 14 decembrie 2020 - 20:29

Felicitari, la multi ani si proiecte faine!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy