Home Întâlniri „Burn the heretic!” – întâlnirea clubului Sindicatul 9 (video)

„Burn the heretic!” – întâlnirea clubului Sindicatul 9 (video)

by Sindicatul 9
sindicatul-9-Warhammer-40K

O nouă ședință specială a Clubului SFF Sindicatul 9vineri, 4 septembrie 2020, ora 19.00 – despre universul Warhammer 40K!

🪐Peste patruzeci de mii de ani în viitor, pământenii s-au răspândit în toată galaxia, au dobândit puteri colosale și stăpânesc nenumărate lumi. În fruntea Imperiului Galactic e Împăratul, care trăiește mai degrabă prin zelul de neoprit al supușilor săi, căci el, deși (presupus) nemuritor, zace într-o stază din care nu pare să-și mai revină vreodată. Religia împăratului e propovăduită pretutindeni, cu arma, de soldații săi fanatici – Space Marini și Sisters of Battle, împreună cu Inchiziția, temută în toate colțurile galaxiei. Chiar și așa, umanitatea pare să fie și ea în stază, și e asaltată de hoarde de demoni și alți „xenos”, iar războiul continuu pare să fie singura cale de a dialoga cu Celălalt.

⚔️Deși mulți îl cunosc probabil din jocurile PC, Warhammer 40K a început ca un joc de strategie cu miniaturi, și este și astăzi cel mai popular joc de acest tip, cu excepția, poate, a Dungeons & Dragons. Poate și mai puțini știu că Timișoara are un club de Warhammer, ai cărui membri se întâlnesc regulat să joace, participă la turnee și își testează răbdarea și îndemânarea pictând aceste figurine extrem de detaliate.

🦾Dacă vrei să afli mai multe despre universul Warhammer și despre mișcarea din Timișoara, te invităm vineri, 4 septembrie, de la ora 19:00, pe Zoom, la o întâlnire cu reprezentanții mișcării Warhammer din Timișoara.

🇮🇸Îi mulțumim pe această cale lui Petur Arnursson, designer grafic la cel mai recent joc video din serie, care ne-a oferit o ilustrație pentru afiș și ne-a acordat și un interviu, pe care îl vom prezenta în cadrul întâlnirii.

🔨De Bellum Malleo omnia disputandum.

Meeting ID: 826 7785 1599
Parola se obține de la organizatori.

Vă așteptăm!

Related Videos

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy